Vesti

Naši novi Arena Sport 9 i Arena Sport 10 kanali  počinju sa emitovanjem programa. Kanali će biti orijentisani ka domaćem i regionalnom sadržaju kao što je ABA liga, Košarkaška liga Srbije, Mozzart Bet Super Liga, Rukometna liga Srbije, Regionalna Vaterpolo Liga.

3, 2, 1…. PREMIJER LIGA JE STIGLA! SAMO NA ARENA TV KANALIMA!

Od 15. avgusta naša ponuda postaje bogatija za novi kanal: PREMIER LEAGUE TV. Novi životni prostor za sve naše korisnike stiže! Premier League TV prvi put u ovom delu Evrope za sve ljubitelje engleskog fudbala pruži će vrhunski sportski sadržaj i to svakoga dana 24h. Pored bogate arhive, ekskluzivnih intervjua i direktnih prenosa, naši korisnici će imati mogućnost da gledaju dokumentarne sadržaje, zabavne formate, specijalne emisije i najbolje engleske fudbalere u ulozi voditelja.

MOBILNI NET MEGA

PREDSTAVLJAMO NOVU TARIFU MOBILNI NET MEGA SA NEVEROVATNOM KOLIČINOM SUPER BRZOG 4G INTERNETA!
Povoljnija mesečna naknada uz ugovornu obavezu i eRačun iznosi: 1.999,00 dinara

NOVA TRI ARENA PREMIUM KANALA U PONUDI!

Sjajna vest za sve ljubitelje sporta! Tri nova Arena PREMIUM kanala počinju sa emitovanjem u nedelju, 24. oktobra u 6 časova ujutru: Arena PREMIUM 1 Arena PREMUIM 2 Arena PREMIUM 3 Korisnici će već prvog dana emitovanja moći da uživaju u vrhunskom sadržaju, budući da se "El klasiko" vraća na kanale TV Arena sport. Ekipa najbolje sportske televizije u regionu sa stadiona Barselone slaće specijalni materijal uz ekskluzivne goste. I ne samo to, na novim PREMIUM kanalima korisnike očekuje svakodnevno zanimljiv i kvalitetan sportski sadržaj i još mnogo toga. Kanali će biti dostupni korisnicima u okviru paketa:  iris TV  iris GO  m:SAT TV  Supernova/EXE NET

Novi Arena Sport kanali

Ljubitelji sporta - iris TV, m:SAT i Supernova korisnici, uživaće još više uz nove Arena Sport kanale – Arena Sport 6, Arena Sport 7 i Arena Sport 8! Kanali će korisnicima biti dostupni u i HD-u. Još dva nova kanala na m:SAT platforimi Pored novih Arena Sport kanala, korisnici m:SAT tv platforme 6. septembra će dobiti i dva nova filmsko-serijska kanala – Klasik TV i Dox TV!

NOVI KANAL U PONUDI - TANJUG TV

Tanjug ima lidersku poziciju u distribuciji vesti u Srbiji i regionu. Tanjug TV je savremeni informativni kanal koji obuhvata ceo spektar informisanja - od centralnih informativnih emisija, kratkih vesti, tema dana, eksluzivnih intervjua do dokumentarnog programa. Orjentisan da informiše, Tanjug tv, pruža gledaocima širi kontekst vesti - analizu najvažnijih događaja iz zemlje, regiona i sveta. Osim klasičnih informativnih emisija, Tanjug tv u svojoj programskoj šemi ima i vesti iz šoubiznisa i ekonomije, a poseban akcenat je na vestima na engleskom. Tačne i proverene informacije, prenosi uživo svih najvažnijih događaja iz zemlje i inostranstva. Tanjug tv nudi gledaocima sadržaj koji će ih informisati, edukovati i zabaviti, što su osnovna načela televizije. Kanal Tanjug TV, koji je u sastavu usluge iris TV dostupan je na poziciji 113

Kanal Tanjug TV je u sastavu usluge m:SAT dostupan na poziciji 13, u okviru Start, Plus i Max paketa.

Scroll to Top

Popunite formu ispod, prijavite se za uslugu i kontaktiraćemo Vas u najkraćem roku